Játszótérre gyűjt a magyar Forrest

Biztosan emlékszel rendezvényeinkről az állandóan egy bevásárló kocsival futó Iváncsics Zsoltra, akit az utóbbi időkben a magyar Forrest Gumpnak hív a média. Már a Telekom Vivicittá Félmaratonra is benevezett például. Ő az, aki futásait rendre összeköti valamilyen jótékony céllal, két zenészt meg is ihletett tevékenysége az év elején, és egy csodás dal is született Csak szólj címmel róla. Most a niklai gyerekek számára gyűjt, szeretné, hogy a faluban egy játszótér épülhessen.

Niklai, hátrányos helyzetű gyermekek részére indított adománygyűjtést tehát Zsolt: minősített, közterületi játszóeszközöket szeretne a község iskolájának, jelentette be a legnagyobb közösségi oldalon a jótevő.

Zsolt két éve folyamatosan segíti adományokkal a niklai iskolát, januárban többek közt az ő tiszteletére egy Adományteret is avattak a niklai iskola udvarán. Ezúttal egy nagy célt tűzőtt ki maga elé dalának szerzőjével, a Niklán élő és tevékenykedő Hársházi Szabolccsal. Köztéri játszóteret szeretnének a faluban, mivel régóta dédelgetett álma a niklai kisgyermekes családoknak egy modern játszótér. Összesen kb. 1 200 000 Ft-ra lenne szükségük, amelyből 3-4 Tüv vizsgával rendelkező fából készült köztéri játékot tudnának vásárolni és telepíteni a községben.

Az adományokat egy külön erre a célra létehozott bankszámlaszámra várják: KDB 13597539-12302010-00060520

fb share