Programkavalkád a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán

Magyarország legszebb futóversenye - csak hölgyeknek... na jó, vendégként a család férfi tagjait is szívesen látjuk a Családi futáson vagy a 3-szor 1,5 kilométeres váltóban. Ami pedig külön öröm, az az, hogy a leghosszabb táv újra az a 10 kilométer, aminek útvonala végre ismét meghódítja az Andrássy utat. És ami eddig nem volt: teljesítheted a három leghosszabb egyéni futótávot: 2 km + 5 km + 10 km - és te leszel a nap hőse! No, és akkor még nem is említettünk egy csomó olyan dolgot, amivel még színesebbé tesszük nektek ezt az egész napos csodát. Például az ingyenes fitnesz programokat a Nagyszínpadon. Kell ennél több? Mert van ám még újság! Soroljuk akkor.

  • Tehát fitnesz.
A Napozóréten felállított nagyszínpadon 30 perces fitnesz programok, valamint közös bemelegítések lesznek sztárelőadókkal, amelyeken a részvétel ingyenes! Az időrend pedig a következő:

    • 09:40-09:50 BEMELEGÍTÉS (a 2,1 km futás és gyaloglás előtt) Varró Gyulával
    • 10:05-10:35 FITNESZ Kovács Attilával
    • 10:40-10:50 BEMELEGÍTÉS (az 5 km-es futás előtt) Katus Attilával
    • 11:05-11:35 FITNESZ Katus Attilával
    • 12:05-12:35 FITNESZ Béres Alexandrával
    • 12:40-12:50 BEMELEGÍTÉS (a családi futás előtt) Katus Attilával
    • 13:10-13:20 BEMELEGÍTÉS (a 10 km-es futás előtt) Varró Gyulával
    • 13:40-13:50 FITNESZ Varró Gyulával
    • 14:40-15:00 LEVEZETÉS, NYÚJTÁS Varró Gyulával és Katus Attilával

  • Futó írónők a Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán
    Bauer Barbara és Durica Katarina dedikálnak a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán - ők egyébként egymással készítettek egy interjút "Két kávé, két laptop és két pár futócipő" címmel, amit a közelmúltban közöltünk is. >>> ITT OLVASHATOD

  • Sakk is lesz a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán!
A Pepita Kódex egy különleges sakkmese, tankönyv, és annál még jóval több is. Szülői és tanári segédlet, valamint játékgyűjtemény. A könyvet megvásárolhatod a helyszínen, dedikáltathatod a szerzőkkel és természetesen sakkozhatsz is!

  • Dj Domonique zenél nektek - és műsort vezet!
A nagyszínpad teljes programját ő vezényli le az elejétől a legvégéig, díjátadást csinál, felkonferál, interjúkat csinál, és természetesen sok program közt egy percig sem maradunk zene nélkül - tehát unatkozásra egy percnyi idő sem marad annak, aki velünk lesz a Városligetben. Így aztán aki fut, aki nem, aki részt vesz a fitnesz programokon, aki nem... aki csak ott van, jól érzi majd magát. Bár ez a nap a nőké, mégis arra buzdítunk mindenkit: hozza az egész családot!

  • Budapesti Nyári Fesztivál - 20%-os jegyár kedvezmény és ajándék jegyek a helyszínen csak futóknak!
A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon és a Városmajorban kínál változatos, igazi nyári kikapcsolódást jelentő kulturális programokat a Budapesti Nyári Fesztivál június 6. és augusztus 31. között. A 19.Coca-Cola Testébresztő Női Futógála kiállítói között találod standjukat, ahol 20% kedvezménnyel válogathatsz programjaikból. A helyszínen kedvezményes jegyet vásárlók még ajándéksorsoláson is részt vesznek!

Ugyancsak a BNYF standján a Bárka Színház 3500 forintos páros ajándékjegyekkel készül, amit az évad végéig váltható be egy szabadon választott előadásra, illetve a következő évadra szóló a szabadbérleteiket is 20% kedvezménnyel kínálják.

Az augusztus 5-9. között a Kisharsány-Nagyharsány-Palkonya-Beremend mediterrán négyszögben megrendezésre kerülő Ördögkatlan Fesztivál változatos programja is megismerhető a Napozóréten. Természtesen a "mezítlábas fesztivál" kedvezményes bérletei is megvásárolhatók ugyanitt.


A FŐKERT kedvezményes egynyári növényvásárral, tanácsadással, valamint kreatív környezettudatos gyerekprogramokkal vár mindenkit. A FŐKERT Nonprofit Zrt. mint Budapest zöldterületeinek, parkjainak fenntartója fontosnak tartja, hogy a környezettudatos szemlélettel, a zöldterületek és növények fontosságával, védelmükkel és életünkre fontos hatással lévő szerepükkel már egészen kis korban megismerkedjenek a gyerekek, ezért kreatív gyermekfoglalkozások mellett kedvezményes növényvásárral, valamint tanácsadással várnak minden kedves érdeklődőt.

  • A Magyar Olimpiai és Sportmúzeum "Nők a magyar sportban" című vándorkiállítása
A kiállítás a szebbik nem hazai "sporttörténetét", a nők testkultúrában betöltött szerepét mutatja be 16 nagyméretű tablón a középkortól a 2000-es évek elejéig.A kiállítás a Petőfi csarnokban látható.

  • Természetesen folytatódik a jótékony szervezetek tevékenysége is...
Most már régóta hagyomány, hogy eseményeinken teret adunk a jótékonysági szervezetek különböző képviselőinek; így lesz ez természetesen a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán is. A futó lábak mellett tehát a segítő kezeket is várják szeretettel a következő szervezetek. Szeretnétek tudni, hogy milyen karitatív szervezetek folytatnak gyűjtést az eseményen? Ismerjétek meg őket, >>> kattintsatok ide!

  • Fut A Cég!
Ne feledd, hogy a 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán indul az idei Fut A Cég sorozat is! Az érintett versenyszámok: egyéni 10 és 5 km, 10+5 km, 10 km párban, 3x1,5 km. Erről bővebben >>> itt olvashatsz.



fb share