Tóúszás összefoglaló és félmaraton ajánló is lesz a Mozdulj! szombati adásában

A szombaton 9 órakor az M1-en jelentkező műsorban lesz úszás, futás, vízilabda, wakeboard, terepkerékpár, downhill és megnézhetjük azt is, hogy lehet a fesztiválokon sportolni!

A Mozdulj! eheti ajánlója:

24 órán át megszakítás nélkül vízilabdáztak az Újpest Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület fiatal játékosai a Margitszigeten az 1 Nap Vízilabda rendezvényen.

Szezonzárót rendeztek a wakeboardosok Kecskeméten. A MadDay-en amatőrök és profik is versenyeztek, valamint vicces látványosságok várták a kilátogatókat.

A Balaton után sokaknak a Velencei-tó következett. 1200 úszó vett részt a 2. Sport24 Velencei Tóúszáson, ahol másfél kilométeres vagy 3000 méteres távot teljesíthettek az indulók.

377 kilométer, hat talajtípus és 7400 méter szintkülönbség várt a Trans Hungária Maraton mezőnyére. A négy napos terepkerékpáros verseny részvevői az észak-magyarországi tájakon tekertek.

Az ünnepi hétvégén a downhill szerelmesei sem unatkoztak. Az ország legmagasabb pontjáról indulva mérték össze tudásukat a bringások egy igazi köves mátrai pályán a Kékes Downhill-en.

Ismét több ezren járták a nyári fesztiválokat. A bulizás és a kikapcsolódás mellett mindig adódott lehetőség, hogy sportoljanak is. Hogy mivel várták őket, ennek néztünk utána.

A programajánlóban többek között a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton!

A Mozdulj! magazinról és az előző adásokról itt tudhatsz meg többet: mtvmozdulj.hu



fb share