Örömfutás szokott lenni - a FélBalatonra készül a Széllelbélelt Duó

A tavalyi négy fős csapat idén ötre egészül ki, így csapatuk és párosuk is lesz a FélBalatonon. Utóbbi a Széllelbélelt Duó. A lányok edzéséről Nyárádiné Belényesi Gabriella, a páros tagja azt mondta, hét közben külön-külön, hétvégén a Margitszigeten együtt futnak. "Most már 15-20 kilométernél tartunk a hétvégi futásokkal. Én a többi napon - négyszer-ötször egy héten - mindig több mint 10 kilométert futok Gazdagréten esténként. Időnként a Normafához is felmegyek."

A Széllelbéleltek januárban tornateremben alapozott, de tudni kell a csapatról még, hogy együtt nyaralnak Balatonalmádiban, ahol mindig futnak együtt. "Ez ilyen edzőtábor jellegű nyaralás, 20 család együtt, régi barátok. Tíz nap alatt a lányok mindig futnak Balatonalmádi és Káptalanfüred között, a fiúk focizni szoktak."

A FélBalatonon nagyjából 5,50-es-6 perces kilométerekre készül a Széllel Bélelt Duó. "És persze nem fogjuk feladni, tartjuk egymásban a lelket. Ez mindig örömfutás szokott lenni, a végén óriási érzéssel, hogy megcsináltuk."

A lányok áprilisra a linzi maratont és a 25. T-Home Vivicittá Városvédő Futást tervezik.



fb share