Csütörtökön csak a Maratonkára és Gyaloglásra lehet nevezni és rajtszámot felvenni, pénteken zárva tart a nevezési iroda!

Szeptember 29-én, csütörtökön csak a Maratonkára és a Gyaloglásra lehet nevezni és rajtszámot felvenni a BSI udvarán lévő kihelyezett nevezési irodában, illetve a kollektív nevezéseket tudjuk fogadni. Pénteken a nevezési iroda zárva tart! Természetesen az online nevezés a későbbi eseményeinkre zavartalanul üzemel!

Szeptember 30-án, pénteken zárva tart a BSI nevezési irodája. Ez azt jelenti, hogy ezen a napon nem lehet a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztiválra sem nevezni, sem a rajtcsomagot felvenni.

Október 1-jén és 2-án, az 56-osok terén a versenyközpontban is tudsz még nevezni, és ott is felveheted a rajtszámodat és a rajtcsomagodat:
A 42 km, 30 km, Ekiden Váltó, Maraton Staféta és a Minimaraton indulói: október 1-én 12:00-tól 18:00-ig, 2-án 7:00-től 9:30-ig,
a Maratonka és a Gyaloglás indulói: október 1 -én 12:00-tól 18:00-ig, 2-án 8:00-tól, legkésőbb a rajt előtt 15 perccel,
a SuperShop Családi Futás indulói: október 2-án 8:00-tól, legkésőbb a rajt előtt 15 perccel.

Figyelem! Az online nevezés az iroda zárva tartásától függetlenül is működik, illetve egyéb, nem személyes módokon (postán, faxon) is elküldhetitek a nevezéseteket, melyek feldolgozására és visszaigazolására a nyitást követően kerül majd sor.

Szombaton, október 1-jén a Spuri Futóbolt Váci úti üzlete zárva lesz, de kitelepül az 56-osok terére, a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztiválra. Szombaton 12 és 18, vasárnap 8 és 16 óra között lesz nyitva.



fb share