Itt találod a SPAR Budapest Maraton forgalmi változásait

Kedves Futók! Kedves Közlekedők!

Az október 2-i SPAR Budapest Maraton ideje alatt az esemény útvonalán a Városliget és a Budai alsó rakpart között, reggel 8 és 16 óra között hosszabb-rövidebb ideig, a futók elhaladásáig több helyen is lesz forgalomelterelés az I., II., III., V., VI., IX., XI., XIII. és XIV. kerületben. Megmutatjuk, hol találhatók a forgalmi változások részletei.

2011. október 2-án 08:00 és 15:00 között lezárják a Pesti alsó rakpartot, 08:00 és 13:45 között lezárják a Budai alsó rakpartot, 06:00 és 17:00 között lezárják a Kós Károly sétányt.

Azoknak, akiknek ez kellemetlenséget, kényelmetlenséget okoz, megértésüket és türelmüket a világ öt kontinenséről és 19 megyéből érkező, mintegy 15.000 résztvevő nevében is köszönjük!

Valamennyi lezárt szakaszt a futók elhaladását követően folyamatosan megnyitják.

A forgalomkorlátozások, elterelések részletes leírását itt találod:
ABC-sorrendben
Időrendi sorrendben

A maratoni mezőny elhaladásának ütemét mutató térkép itt található.

Az útvonalon több mint 120 útvonal-biztosító és rendőr irányítja a forgalmat, és az ehhez szükséges legrövidebb ideig veszik igénybe az autósok türelmét. Kérjük, vedd figyelembe jelzéseiket!

Kérünk, segíts, hogy minél több emberhez eljusson a SPAR Budapest Maraton alatti forgalmi változások híre! Küldd tovább a változásokat leíró oldalunk, a forgalmivaltozasok.hu linkjét! Minél több barátod, ismerősöd megkapja, annál többen tudják elkerülni az eltereléseket, annál kevesebb embernek okozunk kellemetlenséget.

Előre is köszönjük a segítségedet!



fb share