Maratoni óriásplakát-vadászat indul!

A 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál 50 óriásplakátját láthatjátok szeptember 19. és 28. között Budapesten és néhány vidéki városban. Ha látsz egyet, írd meg nekünk, és indulást nyerhetsz az eseményre!

Budapesten 41, Cegléden, Diósdon, Dunakeszin, Érden és Gödöllőn további 9 óriásplakáton találkozhatsz a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivállal szeptember 19. és 28. között.

Ha megírod nekünk a jatek@futanet.hu e-mail címre, hogy hol láttad az esemény óriásplakátját - lehetőleg pontos közterületi címet kérünk - utca és házszám (amely házszámhoz a legközelebb esik), vagy melyik sarkon van, esetleg minek a területén (benzinkút, bevásárló központ stb.) - ingyenes indulást nyerhetsz a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál bármely távjára!

Ha tudsz, készíts fényképet magadról, háttérben a plakáttal, és küldd el nekünk - mi kirakjuk a Budapest Maraton Facebook oldalára!

Részvételi feltételek:
- A játékban az egy adott óriásplakát-helyet elsőként megírók vesznek részt.
- A maximum 50 résztvevő között 3 ingyenes indulást sorsolunk ki a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál bármely távjára.
- Egy e-mailcímről csak egy óriásplakát-hely megjelölést fogadunk el!
- A játékra szeptember 28-ig küldheted a válaszokat.

A győzteseket szeptember 29-én sorsoljuk.

Figyeld az óriásplakátokat és nyerj indulást!



fb share