2012-09-03

Elindult a jegyértékesítés a 7. Tesco Fittarénára!

Mától lehet jegyeket venni a 7. Tesco Fittarénára, s egészen szeptember 30-áig kedvezményesen lehet hozzájutni a belépőkhöz - sőt, törzsfutóinknak még alacsonyabb jegyárakat biztosítunk!

2012-08-31

Spuri Futóbolt - Omnia-Freeze Ice technológiával készült futó mezek

Izzadságból nyert hűsítő érzés. A Columbia újdonsága, az Omni-Freeze technológia, amely az izzadságcseppek segítségével aktiválja a különleges molekulákat, amelyek a legnagyobb hőségben is hűsítő érzést biztosítanak viselőjének.

2012-08-31

Budapesti bringatúra - te hol szállsz be?

Mint a vasreszelék a mágnes felé, úgy haladnak majd a bringások vasárnap az 56-osok tere irányába. Csak mintha kicsi zavar támadna a zűrben... ezek a vasreszelékek cikkcakkban haladnak! Igen, így fog kinézni stilizálva a 3. K&H Olimpiai Kerékpáros Nap budapesti helyszínén a gyülekező, hiszen a Budapesti Bringatúrára 14 helyszínen csatlakozhatsz, hogy utána a maradék 13 pontot érintve leadd a jelentkezési lapodat a központi sátorban.

2012-08-31

Végigcsinálod. Spar Budapest Maraton - VIDEÓ

2012. október 7. - Spar Budapest Maraton. Öt hét van még. Öt hét arra, hogy végiggondolj mindent. Hogy felkészítsd a lelked, hogy összegyűjtsd az okokat, amiért végigcsinálod. Mert végigcsinálod. Akkor is, ha lesznek pillanatok, amikor nehéz lesz, akkor is, lesz majd egy emelkedő, egy lejtő, egy kanyar, amikor kiállnál. Lesz majd napsütés, szél vagy eső, szomjúság vagy fáradtság, ami arra kényszerítene, hogy feladd. De te végigcsinálod, hiszen erre készültél. És ha felkészültél, akkor célba érsz.

2012-08-31

Közös sportolással segít az Amway a beteg gyermekeknek

Az idei évben az Amway munkatársai és termékforgalmazói az Amway Triatlon esemény keretén belül, kerékpározással, úszással és futással segítenek a beteg gyermekeknek. A cégtől érkező minden nevező ugyanis kerek száz forinttal járul hozzá a SOTE I. Sz. Gyermekklinika kis betegeinek gyógyulásához.

2012-08-31

UTMB - Németh Csaba interjú

Az UTMB a terepfutás olimpiája, aki meg akarja magát méretni, az itt van. Németh Csaba - egyedüli nem szponzorált versenyzőként - 2006-ban második lett. Akkor még háromezerrel kezdődött a rajtszáma, mint "amatőr versenyző" a hátsó sorokból indult, és csak néhány nepáli biztatta, akik nagyon bátornak tartották, hogy ide merészkedett abból a lapos országból...

2012-08-31

Nincs mese: ha jön a maraton, s ott egy tó, körbe kell futni!

A X. kerületi futónagykövetségen már megint szervezkednek... A 27. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonra és társrendezvényeire való felkészülés jegyében most épp a Velencei-tavat futják körbe.

2012-08-31

GYÉMÁNT LIGA-ZÜRICH

A szám világbajnoki címvédője, Yohan Blake nyerte meg a férfi 100 méteres síkfutást a csütörtöki, zürichi atlétikai Gyémánt Liga-versenyen, a 800 méter friss olimpiai bajnoka és világcsúcstartója, David Rudisha ugyanakkor meglepetésre kikapott a kétkörös versenyben.

2012-08-30

Rendkívüli SPURI bolt nyitvatartás a félmaraton idején!

A 27. NIKE Budapest Nemzetközi Félmaraton egy kicsit felkavarja az életet a jövő hét végén, nem csak a városban, de a SPURI Futóboltban is. Íme az "ünnepi nyitvatartás"!

2012-08-30

Fényes nappal is csillagok a 3. K&H OLIMPIAI KERÉKPÁROS NAPon!

Ha még eddig sem tudtál dönteni, hogy elgyere-e a 3. K&H Olimpiai Kerékpáros Napra az 56-osok terére, pedig olvastál már a számtalan programról és élményről, akkor most megadjuk a végső indítórúgást - vagy kegyelemdöfést. Bárhogyan is hívod, ennyi olimpikonnal mindenképp csak itt találkozhatsz mostanában!

2012-08-30

3. K&H olimpiai kerékpáros nap - letölthető a programfüzet!

Szeptember 2-án a bringásoké lesz szinte az 56-osok tere. A rendezvényen fellelhető lesz az esemény programfüzete, de már le is tölthető a dokumentum, mely többek közt tartalmazza a budapesti bringatúra, a csatlakozási- és ellenőrzőpontjait, a pecsétgyűjtő lapot és a számtalan program leírását, ami a téren várja az érdeklődőket. Nézd meg már most, mi vár rád a hétvégén!

2012-08-30

Már készülnek a rajtcsomagok a 27. Nike Nemzetközi Félmaratonra

Beneveztél már? A kulisszák mögött már napok óta készülnek a 27. NIKE Budapest Nemzetközi Félmaraton rajtcsomagjai, rengeteg ember dolgozik azon, hogy neked a megfelelő időben csak fel kelljen venned a csomagot, s a hozzá tartozó rajtszámot és chipet. A rajtszámfelvétellel kapcsolatosan tájékoztatunk most néhány alapvető információról a fennakadások elkerülése érdekében.

2012-08-30

FELLOBBANT A LÁNG LONDONBAN

Látványos és emlékezetes nyitóünnepség keretében fellobbant az éjjel a XIV. paralimpia lángja Londonban.

2012-08-30

LAssan melegíthetsz a 27. NIKE nemzetközi félmaratonra!

Bő egy hét múlva a megszokottnál korábbi, 9 órás rajttal elindul a 27. Nike Budapest Félmaraton, a Félmaraton Párban és a Trió mezőnye, de te ne dideregj ezen az őszi reggelen, melegíts be velünk!

2012-08-30

majdnem kétmillió forintot futottunk, tekertünk, gyalogoltunk

A BSI Mozogj Velünk csapata 1849200 forinttal gazdagította a Samsung 100 millió forintos, a hazai gyermeksportot támogató adományát a Samsung a 'Smart Sport a Gyermekekért' kampánya keretében.

2012-08-30

Benne voltunk a tévében! - POLAR SporTolna Triatlon Fesztivál

Remek anyag született a XXVIII. POLAR SporTolna Triatlon Fesztiválról Fadd-Domboriban, amit augusztus 18-án láthattunk a Mozdulj! adásában. Ha ott voltál, most megnézheted magad! Ha nem, akkor gyere jövőre!

2012-08-29

UTMB, CCC, TDS, PTL? Eszik vagy isszák?

Találós kérdés: Eszik vagy isszák a következőket? UTMB, CCC, TDS, PTL

2012-08-29

Spuri Futóbolt - Villám interjú - Sidas

Még tart a Sidas Talpbetét mérés akciója augusztus 31-ig. A Flex' 92 Kft. cég ügyvezetőjével, Molnár Richárddal készült villáminterjú, hogy miért is jó, itt megtekinthető.

2012-08-29

Labdára, vízre, kerékpárra... MOZDULJ! - a szombati adás tartalmából

Ha hétvégente nehezen ébredsz, mert nem kell rohanni sehova, akkor itt egy neked való program: szombaton 9-kor MOZDULJ! az M1 műsorán a 27. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton és a 3. K&H Kerékpáros Napok ajánlójával, s rengeteg más sporttal. Bár már szeptembert írunk akkor, a foci, a kerékpár és egyebek mellett még mindig nagyon sok vizes sporttal találkozhatsz, ha odakapcsolsz.

2012-08-29

VASÁRNAP HEGYIFUTÓ VB OLASZORSZÁGBAN

A szeptember 2-án megrendezésre kerülő viadalon Kovács Ádámtól várhatjuk a legtöbbet, aki a tavalyi VB-n nagy meglepetésre a rendkívül erős mezőnyben a 9. helyen futott be.

2012-08-28

SPURI FUTÓBOLT - Moose bokazoknik nagy választékban

Moose bokazoknik érkeztek nagy választékban a Spuri Futóboltokba!

2012-08-28

KÜLÖNBUSZ A FÉLMARATONRA - Futónagykövetünk jelenti Pécsről

Busz indul Pécsről a 27. Nike Félmaratonra és társrendezvényeire Pécsről szeptember 9-én reggel 4:20-kor Pécs Krisztina térről, de fel lehet rá szállni az Egyetemnél, Árkádnál, Budai vámnál is.

2012-08-28

PARALIMPIA: FELVONTÁK A MAGYAR ZÁSZLÓT A FALUBAN

Hétfőn ünnepélyes keretek között felvonták a magyar zászlót Londonban, a sportolói faluban. A magyarral egy időben került sor az etióp, a lett és a svájci zászló felvonására is.

2012-08-28

Kardános bringa, kispolákriksa, igazi velocipédek a K&H olimpiai kerékpáros napon

Igazi csemegékkel szolgálunk a hétvégén rendezendő 3. K&H olimpiai kerékpáros napon azoknak, akiket nem elégít ki egy "hagyományos" kétkerekű járgány látványa. Itt lesz például Magyarország legöregebb üzemképes kerékpárja, ami részt vesz a 12 órakor kezdődő tekerés felvezetésében, de láthatunk majd "riszájkling" kispolskikat is, melyek riksaként üzemelnek. És evvel az érdekességek sora koránt sem ért véget.

Egy idő után már kopik a zománc

'Egy idő után már kopik a zománc' - így a 'sportbolond' Gyuri bácsi. Dobor Dezső kollégánk interjúja a IV. kerületi, Újpesti, Kalmár Györggyel, aki 2011-ben a 6.legidősebb futóként teljesítette a 26. Nike Budapest Félmaratont.

2012-08-27

Idén is lesznek iramfutók a 27. NIKE BUDAPEST NEMZETKÖZI FÉLMARATONon

Idén is lesznek Nike iramfutók a 27. Nike Budapest Félamaratonon, akik segítenek, hogy elérd a tervezett célidődet. Különböző iramban, különböző színű lufikkal ellátva diktálják majd a tempót. Találkozz velük, kövesd őket, s a végén húzd be a strigulát: ez is megvolt a tervezett időn belül!

2012-08-27

Új SPURI Futómagazin mobilon? A legtutibb!

Lecsúsztál a SPURI előfizetésről, elfogyott az aktuális lapszám? Trendi a metrón nyomkodni a mobilt, de te azért valami hasznosat is csinálnál közben? Az interneten zajlik az életed, papírt is csak képen szeretsz már látni? Vagy csak egyszerűen praktikusnak tartod, ha bármikor zsebrevághatod a SPURIT, az nem gyűrődik, nem szakad?

2012-08-27

Ujj Zoli itthagyott bennünket

Szombaton érkezett a hír, hogy Zoli komoly biciklis balesetet szenvedett, akkor még reménykedtünk. Sajnos tegnap este végleg elment.

2012-08-27

Rajtszámátvétel és nyitvatartási rend a 27. Nike Budapest Félmaraton hetében a BSI-nél

A 27. Nike Budapest Félmaraton, a Félmaraton Párban és a Félmaraton Trió rajtszámai, rajtcsomagja átvehető előzetesen a BSI-ben szeptember 3-ától 5-éig MEGHOSSZABBÍTOTT NYITVA TARTÁSSAL 8:00-20:00 között, illetve a a helyszínen a versenyközpontban szeptember 8-án 12:00-18:00-ig és 9-én 6:30-8:30-ig. Figyelem! A BSI nevezési irodája a verseny előkészületei miatt szeptember 6-7-én zárva tart, sem nevezni, sem rajtcsomagot átvenni nem lehet!

2012-08-27

Megszülettek Mo Farah ikrei

Ikerlányai születtek Mo Farah-nak, a londoni olimpia kétszeres hosszútávfutó bajnokának.

2012-08-27

Klüft visszavonul

Bejelentette visszavonulását Carolina Klüft svéd hétpróbázó, akinek sérülés miatt ki kellett hagynia a londoni olimpiát.

2012-08-29

Fogynak a 27. NIKE BUDAPEST NEMZETKÖZI FÉLMARATON pólói

A 27. NIKE BUDAPEST NEMZETKÖZI FÉLMARATON hivatalos futómeze... Nem mindennapi darab - egyedi, különleges, s ami a lényeg: nincs mindenkinek! Ha eddig még nem szerezted be, akkor ne tétovázz! Férfi modellből még kapható S-M-L-XL-XXL méretű, a női fazonból azonban csak elvétve akad egy-két darab. Szerezd meg, mielőtt az utolsót előled happolják el!

2012-08-27

Érdemes regisztrálni a 3. K&H olimpiai kerékpáros napra

Szeptember 2-án a 3. K&H olimpiai kerékpáros napon a programokon való részvétel ingyenes, de ha szeretnéd hazavinni az esemény hivatalos pólóját és a támogatók ajándékait tartalmazó csomagunkat is, regisztrálj személyesen előzetesen a BSI Nevezési Irodájában augusztus 31-ig, vagy vasárnap az 56-sok terén, a Központi sátorban 9 órától - de lehetőség van online regisztrációra is. Értékes nyereményekért nem kell regisztrálni, de egy jelentkezési lapot ki kell tölteni.

2012-08-24

3. ActiveO2 - Elkészült a film a nyereményátadásról

Elkészült a rövid film az ActiveO2 Corratec C-29 Cross 2 Gent Mountain bike kerékpár nyereményátadásáról, ahol Kocsárdi Csaba ügyvezető gratulál a nyertesnek, Pintér Zsoltnak, és mesél néhány mondatban az ActiveO2-ről is. Az ActiveO2 készül a kerékpárok kulacstartójába berakható méretben is!

2012-08-24

Velencei Tóúszás Videók - nézegethetők az oldalon

Feltöltöttük az ActiveO2 Velencei Tóúszás és Túra Triatlon versenyről megjelent filmeket. Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó is elárulja az egyik filmben, hogy nyílt vízi úszóversenyen most indult először.

2012-08-24

Félmaratoni és maratoni felkészülő futás a XVII. kerületben vasárnap!

Ismét nagy dobásra készülnek futónagyköveteink, most épp a XVII. kerületben. Remek felkészülési lehetőség a 27. Nike Budapest Félmaratonra és a 27. Spar Budapest Nemzetközi Maratonra a most vasárnapra tervezett MERZSE 30 terepfutás, amire mindenkit szeretettel várnak - s nem csak a kerületből! Csatlakozz hozzájuk augusztus 26-án vasárnap reggel 6 órától - a részleteket pedig elmesélik ők maguk!

2012-08-24

Van már NIKE pólód a 27. NIKE BUDAPEST NEMZETKÖZI FÉLMARATONra?

Ami biztos, hogy senki másnak nincs: a 27. NIKE BUDAPEST NEMZETKÖZI FÉLMARATON hivatalos futómeze. Neked már van? A BSI nevezési irodáján és a Váci úti Spuri Futóboltban a női és férfi modellek már kaphatók minden méretben, ha sietsz, neked is jut! A győri, illetve Budapesten a Fehér úti boltba előreláthatólag a jövő hét elején érkeznek a technikai pólók.

2012-08-24

A Flora az egészséges életmód elkötelezett híve

A Flora évek óta elkötelezett híve az egészséges életmódnak, ezért idén a Nike félmaratont is támogatja.

2012-08-23

ActiveO2 - nyereményátadás

Az ActiveO2 irodájában a ma délutáni forróságban nagy eseményre került sor.

2012-08-23

Kis Roland emlékverseny 2012

Szeptember 7-én pénteken ismét Halasi Szüreti utcai futóversenyt tartanak 22. alkalommal Kiskunhalas belvárosában. A versenyt Kis Rolandról, a fiatalon elhunyt válogatott atlétáról nevezték el.
Távok: 2 km fun run, 7 km

2012-08-23

Elindult az online regisztráció is a 3. K&H olimpiai kerékpáros napra

A 3. K&H olimpiai kerékpáros napon a programokon való részvétel ingyenes, de ha szeretnéd hazavinni az esemény hivatalos pólóját és a támogatók ajándékait tartalmazó csomagunkat is, regisztrálj személyesen előzetesen a BSI Nevezési Irodájában legkésőbb augusztus 31-ig, vagy az esemény napján az 56-sok terén, a Központi sátorban 9 órától - de mától lehetőség van online regisztrációra is.

2012-08-23

Amiért érdemes lesz kinézni szeptember 2-án az 56-osok terére

Kapj egy drótszamarat, még ha kölcsön is kell kérned s gyere, hallj, láss, tekerj! De ha bringa nélkül érkezel, az sem gond: a téren lesz éppen elég! Lássuk részletesen tehát, hogy milyen programokkal is várunk téged szeptember 2-án a K&H olimpiai kerékpáros napon!

2012-08-22

Hogy függ össze Bill Haley a magnézium bevitellel?

Hogy függ össze Bill Haley a magnézium bevitellel? Dobor Dezső kollégánk futó interjú alanya elárulja.

2012-08-22

Vészeld át a hőségriadót - nézz be a klimatizált Spuri Futóboltba!

Az országos tisztifőorvos kedd déltől péntek éjfélig másodfokú riasztást adott ki hatalmas meleg miatt - de te csak ne aggódj. A bőséges vízfogyasztáson és a napsütötte helyek elkerülésén túl nekünk is van egy remek ajánlatunk a meleg ellen: térj be valamelyik klimatizált SPURI Futóboltba!

2012-08-22

SALLY EDWARDS: LÉGY JOBB FUTÓ! - még másfél hétig olcsóbban

SALLY EDWARDS: LÉGY JOBB FUTÓ! című könyve szeptember elején jelenik meg, de a BSI-nél kedvezményes áron augusztus 31-éig előjegyezhető. Nálunk megrendelve a kötetet a várható bolti árnál 10%-kal olcsóbban, 5399 forintért juthatsz ahhoz a könyvhöz, ami egyetlen futó könyvespolcáról sem hiányozhat! Siess: a lehetőség már csak másfél hétig adott!

2012-08-22

Vajon honnan a sok energia egy félmaratonon? - Videó

Legyen ez az első, a második, a sokadik, egy biztos: mindig van honnan erőt meríteni. Zuhany? Társaság? A biztatás, a sok dob, a taps? Gyere el szeptember 9-én a 27. Nike Budapest Félmaratonra, fuss egyet egyéniben, párban vagy trióban s éld át te is, tapasztald meg, hogy neked mi ad a legtöbbet a félmaratonon, aztán mesélj!

2012-08-22

Még mindig nyár, még mindig víz a Mozdulj! szombati adásában

Nem ért még véget a nyár, így ennek megfelelően a K&H Kerékpáros Nap ajánlója mellett továbbra is a víz, a vizes sportok állnak a Mozdulj! szombati adásának középpontjában. Egy-egy óra mozgás között (de nem helyette!) pihenésképp vár a fotel és a távirányító. Íme az augusztus 25-ei adás tartalma.

2012-08-21

Itt vannak, felpróbálhatók a FÉLMARATON hivatalos futómezei

Végre megjött a jó hír: megérkezett és megvásárolható a BSI nevezési irodáján és a Váci úti Spuri Futóboltban a 27. NIKE BUDAPEST NEMZETKÖZI FÉLMARATON hivatalos futómeze. A győri, illetve Budapesten a Fehér úti boltba előreláthatólag a jövő hét elején érkeznek a technikai pólók.

2012-08-21

Gondolatban már lefutottad?

Még egy hétig lehet edzeni keményen, aztán pihenés - ezt ajánlja a legtöbb edző a 27. Nike Budapest Félmaraton előtt. És az utolsó két hétben jöhet a mentális tréning. A hangulatok, pillanatok elképzelése, az útvonal végigjárása képzeletben. Ha még nem indultál egyszer sem, kukkantsd meg a térképet - ha pedig ott voltál sok versenyen, akkor csak kövesd a piros csíkot, s idézd fel a helyszíneket, érzelmeket! Szeptember 9-éig még van idő.

2012-08-21

Csapat, tempó, motiváció a BSI Futónagyköveteknél - minden, mi szükséges

Hogy miért jó csapatban futni, s hogy miért jó egy közösséghez tartozni? Megüzeni nekünk egy lelkes futó, aki Dunakeszin, Bakos Gábor Futónagykövetünk csapatában találta meg a számítását.

2012-08-21

Szűk három hónap és jöhetsz homokvárat építeni: 9. BALATON MARATON ÉS FÉLMARATON

Most még a futóidény kezdetére koncentrálunk, félmaraton, maraton, párban, trióban, ötösben... de már most érdemes készülni: alig három hónap múlva találkozó a Balaton partján. A szezonzáró 9. BALATON MARATON ÉS FÉLMARATON hétvégéjén elfoglaljuk a szállásokat, átöltözünk, s mi mást is tennénk a novemberi hűvösben, mint hogy futunk, futunk... és ha már Balaton, hát pancsolunk egyet a magyar tenger vizében.

2012-08-21

Biciklivel ne csak a boltba! - K&H olimpiai kerékpáros nap Budapest - VIDEÓ

A bringa sok mindenre jó. Kammerer Zoltán olimpiai bajnokunk például boltba jár a bringájával, de ő sem tudta kihagyni tavaly a K&H olimpiai kerékpáros napot Budapesten, ahogy Martinek János olimpiai bajnok öttusázónk sem. Mert a bringa arra is jó, hogy sok-sok embert összecsődítsen egy vidám napra...

2012-08-21

A Gyulai István Memorial sztárjai

A Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj a hat éve elhunyt egykori sportriporterről, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) korábbi főtitkáráról elnevezett viadal, amelynek idei mottója: "Ünnepelj a győztesekkel!".

2012-08-21

3. ActiveO2 Velencei Tóúszás és Túra Triatlon - Hosszú film

A 3. ActiveO2 Velencei Tóúszás és Túra Triatlon hosszú filmje is megtekinthető. Egy kis nosztalgia és kedvcsináló a nyár vége fele?

2012-08-21

Hogy állsz a futáshoz-teszt

Tűnődtél már azon, mennyire fontos számodra az edzés? Megfordult a fejedben, hogy talán túl komolyan veszed a futást és az kezdi maga alá gyűrni az életedet?

2012-08-17

Budapestre érkezik Carl Lewis

Budapestre érkezik Carl Lewis kilencszeres olimpiai bajnok amerikai atléta, aki a 27. Nike Budapest Félmaraton előtt, augusztus 29-én ingyenes edzést is tart majd.

2012-08-17

Megjelent a szeptemberi autóMAGAZIN

Tudja, hogyan néz majd ki az Audi A4-es következő, 2014-ben bemutatkozó következő generációja?
Benzin-, vagy dízelmotoros autót érdemesebb ma venni?
Az Audi TT Roadster, a BMW Z4-es, a Mercedes SLK és a Porsche Boxster közül melyik a legjobb roadster?
És még sok más érdekes téma az autók szerelmeseinek.

2012-08-17

Ismét két keréken a Knoppers!

A kerékpározás kellemes és egészséges mozgásforma, számos jótékony hatása ismert. Ezek közül egy érdekes, ám kevésszer említett szempont, hogy a kerekezés reflexeink működését is folyamatos tréningben és használható állapotban tartja - például az egyensúlyozás, a térlátás, az összehangolt mozgáskoordináció révén.

2012-08-17

Az el sem veszett, ám megkerült kígyó farka

Gyűlnek az elmúlt hétvégén lezajlott II. Szelidi-tó futásról a futók és a szurkolók képei a galériákban, ezzel is bizonyítva, mennyire hangulatos kis futás volt a 27. Spar Budapest Nemzetközi Maraton hivatalos felkészülési versenye.

2012-08-17

Németh Csaba-UTMB előzetes

Már csak alig pár nap és elrajtol az Ultra-Trail Du Mont Blanc keretein belül megrendezett versenyek mezőnye, hogy ki-ki a választott távján küzdje le az Alpok meredek emelkedőit és lejtőit. A három országot is érintő viadalokon egyre több magyar terepfutó teszi tiszteletét.

2012-08-17

Spuri Futóbolt - Készülj és fuss Moose One kompressziós zokniban!

Készülj és fuss Moose One kompressziós zokniban!
Legyél felkészült már most és edz a maratonra kompressziós zokniban, hogy friss és energikus lábakkal teljesítsd a 42,195 km-es távolságot.

2012-08-17

ActiveO2 - A 10 és fél éves autista Jerkus Tibor is leúszta az 500 métert

A 10 és fél éves autista Jerkus Tibor is leúszta az 500 métert a hétvégi 3. ActiveO2 Velencei Tóúszás és Túra Triatlon rendezvény 500 méteres távját édesapjával együtt. Tovább a cikkre.

2012-08-15

Szeretnél-e ultrafutó lenni 7 hónap múlva?

Készen állsz-e a kemény munkára? Készen állsz-e a határaid feszegetésére? Készen állsz-e a saját árnyékod átlépésére?
Állsz-e majd rajtra készen 2013. március 21-én Siófokon?
7 hónap múlva BSZM!

2012-08-16

SZÜLINAPI BULI a 27. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon!

Csak nem épp szeptember 9-én ünnepled a születésnapodat? Ünnepeld velünk a 27. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon, s mi ajándékba adjuk neked a nevezési díj felét! Legyen boldog, sportos születésnapod!

2012-08-16

Húgaimmal, barátaimmal, az egész céggel a 27. Nike Budapest Félmaratonon - videó

Teljesen mindegy, hogy kivel vágsz neki a legyőzhető távolságnak, ha már úgy döntöttél, nem egyedül futod el a legyőzhető távolságot, csak érezd jól magad! Fogd magadat, fogj még valakit, s indulhattok is!

2012-08-16

Ha csütörtök, akkor Budapest By Nigth Run!

A Budapest By Nigth Run a belváros leghíresebb futótalálkozója, ahol az amatőr sportolók futás közben megismerkedhetnek a Belváros legérdekesebb nevezetességeivel belvárosi Futónagykövetünk, Kiss Mirella vezetésével. Ő foglalja össze az esemény lényegét.

2012-08-15

ActiveO2 - 2012/6. játék nyertesei

Az ActiveO2 játék szerencsés nyerteseinek ezúton is gratulálunk és e-mailben is értesítjük Őket.

2012-08-15

Gyulai István Memorial

Christian Taylor, Jason Richardson és Timothy Kitum is indul a Gyulai István Memorialon, ahova mindenki számára díjtalan a belépés!

2012-08-15

MOZDULJ! szombaton az m1-en - még mindig a víz az úr

Nyár van, nyár... énekelhetünk tovább is, de az sem elvetendő elfoglaltság, ha a melegben egyszerűen csak leülünk a tévé elé, s belenézünk a MOZDULJ! szombati adásába, ahol az ActiveO2 Velencei Tóúszáson túl még olyan vizes témák szerepelnek például, mint a Polar SporTolna Triatlon Fesztivál, a Palóc Triatlon, vagy épp a víz alatti rugby.

2012-08-15

Legyen saját chiped az őszi BSI eseményekre!

Rendszeresen rajthoz állsz chipes időmérésű versenyeken? Akkor megéri beszerezned egy saját ChampionChipet!

2012-08-15

Spuri Futóbolt - Sidas napok augusztus végén

Ismerd meg, milyen érzés úgy sportolni, hogy a lábadat egy 100%-ig saját spottalpbetét támasztja alá. Hogyan lehetséges ez? Most, augusztus 27-31 között személyesen teheted fel kérdéseidet a Sidas sporttalpbetét -készítő szakemberének a Váci úti Spuri futóboltban.

2012-08-14

SPURI Futómagazin mobilon? A legtutibb!

Lecsúsztál a SPURI előfizetésről, elfogyott az aktuális lapszám? Trendi a metrón nyomkodni a mobilt, de te azért valami hasznosat is csinálnál közben? Az interneten zajlik az életed, papírt is csak képen szeretsz már látni? Vagy csak egyszerűen praktikusnak tartod, ha bármikor zsebrevághatod a SPURIT, az nem gyűrődik, nem szakad?

2012-08-14

Nevezz valakit ingyen a 27. Spar Budapest Nemzetközi Maraton minimaraton vagy a maratonka távjára!

Ingyen nevezhetnek a BSI-ben 1 főt a minimaraton vagy a maratonka távra, akik a 27. Spar Budapest Nemzetközi Maraton maratoni és 30 kilométeres távjának nevezői.

2012-08-14

Változás a 9. K&H olimpiai futónapok kecskeméti időpontjában!

Az olimpiai futónapok sorozatának második vidéki állomásán a meghirdetetthez képest korábban, 14:20-kor indul a futás.

2012-08-14

Top 20 eredmény az olimpián

Jó hír az atlétikai statisztikák szerelmeseinek: az All-Athletics.com közzétette a 20 legjobb férfi és 20 legjobb női eredményt.

2012-08-14

Mától megvehetők a 27. NIKE BUDAPEST FÉLMARATON hivatalos pólói!

Hamarosan megérkeznek a 27. NIKE BUDAPEST FÉLMARATON hivatalos pólói, de mától az on-line nevezési rendszer segítségével már megvásárolhatóak.

2012-08-13

3. ActiveO2 Velencei Tóúszás és Túra Triatlon - Rövid film

A 3.ActiveO2 Velencei Tóúszás és Túra Triatlon rövid filmjét ne hagyjátok ki! Már megtekinthető a Spuri WebTv-n.

2012-08-13

Legyen tiéd a Nike+ Run Club "Fuss Budapest 2012" hivatalos pólója a 27. Nike Budapest Félmaratonra!

Három lépéssel elérheted, hogy a 27. Nike Budapest Félmaratonon egy egészen egyedi NIKE technikai futópólóban teljesíthesd a távot. Csak be kell nevezned egyéniben, párosban vagy trióban, s ha elég gyors voltál, már a tiéd is a Nike+ Run Club "Fuss Budapest 2012" hivatalos pólója.

2012-08-13

közös tekerés a paralimpiai sikerekért

Az idei budapesti K&H olimpiai kerékpáros nap egy újdonsággal szolgál: a közös tekerés a paralimpiai sikerekért nevű 3,5 kilométeres kerékpártúra 12 órakor indul, s a túra útvonala a Városliget lombjai alatt vezeti végig a nevezőket.

2012-08-11

A nagy szél miatt leállítottuk a Velencei Tóúszást és Túra Triatlont

A nagy szél miatt leállítottuk a Velencei Tóúszást és Túra Triatlont az Országos Meterológiai Intézet véleménye alapján.

2012-08-13

FUTÓK KÉZIKÖNYVE-KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK

Sally Edwards: Futók kézikönyve - kezdőknek és haladóknak című könyve szeptember elején jelenik meg idehaza a Kossuth Kiadó gondozásában.

2012-08-13

"meg a két csajszi, akik meglovagolták a bicikliket" - VIDEÓ

Szeptember 2-án ismét K&H olimpiai kerékpáros nap Budapesten: a túrázóknak kerékpárútjain, majd nekik, s a többi érdeklődőnek változatos programok 9:30-tól az 56-osok terén. És hogy ott mi várható? Azt elmondani lehetetlen. De megnézni lehet, mi volt tavaly!

2012-08-13

Szarajevó Félmaraton

Szeptember 16-án Szarajevó Félmaraton

2012-08-13

Atlétika-9-10. napi eredmények

Augusztus 11-én délelőtt került sor a férfiak 50 km-es gyaloglására, délután pedig a nők 20 km-es gyaloglószámával kezdődött a program. Őket a magasugrók, 800-asok és a 4x400-asok követték, míg a férfiak ezen a napon délután gerelyhajításban, 5000 méteren, valamint 4x100 méteren döntőztek.
Vasárnap a férfi maratonisták álltak rajthoz.

2012-08-13

Atlétika-7-8. napi eredmények

Augusztus 9-én a férfi hármasugrók, 800-asok, és 200 méteres síkfutók, és a női gerelyhajítók küzdöttek az elsőségért, míg 10-én a férfi rúdugrók, és 4x400-as váltók, valamint a női kalapácsvetők, 5000-esek, 4x100-as váltók és 1500 méteres síkfutók csaptak össze.

2012-08-13

BSI Olimpiai Játék-utolsó nap eredmény

A BSI olimpiai játék utolsó napi kérdésének helyes megfejtése:

2012-08-12

Maratoni tippverseny eredmény-férfi

Véget ért a férfiak maratoni versenye, a győztes...

2012-08-12

3. ActiveO2 Velence Tóúszás és Túra Triatlon - a fotók megtekinthetők

A 3.ActiveO2 Velence Tóúszás és Túra Triatlon képei megtekinthetők, oldalunkon az esemény Képcsarnokában, az eredmények a Tóúszás eredménylistában és a Túra Triatlon eredménylistáknál. Jó nézelődést kívánunk!

2012-08-12

BSI Olimpiai Játék-10. nap

Utolsó napjához érkezett az atlétikai verseny. Mára mindössze egy számban avatnak olimpiai bajnokot, az viszont a legek legje. Ezúttal a férfiak futják a klasszikus maratoni távot.

2012-08-12

BSI Olimpiai Játék-9. nap eredmény

A BSI olimpiai játék kilencedik napi kérdésének helyes megfejtése:

2012-08-11

3. ActiveO2 Úszóképek

A 3. ActiveO2 úszóképei közül a célbaérkezés fotók már fent vannak a Képcsarnokban, a többi fotó is feldolgozás alatt. :)

2012-08-11

BSI Olimpiai Játék-9. nap

Az atlétikai versenyek során ma osztják a legtöbb olimpiai bajnoki címet, összesen nyolc versenyszámban.

2012-08-11

BSI Olimpiai Játék-8. nap eredmény

A BSI olimpiai játék nyolcadik napi kérdésének helyes megfejtése:

2012-08-11

Ragyogó időben zajlik a Velencei tóúszás

Ragyogó időben elrajtolt 3. ActiveO2 Velencei Tóúszás és Túra Triatlon! Gyertek, még nem késő nevezni és indulni!

2012-08-10

BSI Olimpiai Játék-8. nap

Ma hat számban mérkőznek meg a világ legjobbjai az elsőségért: férfiaknak rúdugrásban és 4x400-as váltóban, a nők pedig diszkoszvetésben, 5000 méteren, 4x100-as váltóban, és 1500 méteren.

2012-08-10

BSI Olimpiai Játék-7. nap eredmény

A BSI olimpiai játék hetedik napi kérdésének helyes megfejtése:

2012-08-09

ATLÉTIKA-6. NAPI EREDMÉNYEK

Tegnap 4 döntőt követhettünk figyelemmel, a nők távolugrását, 400 méteres gátfutását, 200 méteres síkfutását, és a férfiak 110 méteres gátfutását.

2012-08-09

Ötkarikás maratonok - Garas Attila Futónagykövetünk elmélkedése

Angyalföldi Futónagykövetünk amikor nem fut, akkor például blogot ír. Mai posztja különösen aktuális, hiszen az olimpiai maratonfutások kapcsán indult meg a klaviatúrája, s rittyentett egy nem mindennapi, különleges összefoglalót.

2012-08-09

Spuri Futóbolt - Nike úszószemüvegek

Még nincs vége a nyárnak, a Velencei tóúszásnál, sőt télen is szükség lehet rájuk! Mi az? Ez nem találós kérdés, a válasz Nike úszószemüvegek!

2012-08-09

Megtekinthető a tóúszás útvonala!

Előre 100 métert, majd a ponty mellett jobbra! Nagy méretben megtekinthető a 3. ActiveO2 Velencei Tóúszás távjainak útvonala!

2012-08-09

Ki ne hagyd a maraton előtt: 2. Szelidi-tó futás holnapután!

Akár népi babona is lehetne, helyi hókuszpókusz: Ha jó maratont akarsz futni, "kerüld meg a kígyó farkát!". De nem az. Természetesen most is egy remek hangulatú versenyre invitálunk, a szombati 2. Szelidi-tó futásra, ami egyben a 27. Spar Budapest Maraton hivatalos felkészülési versenye, s aminek mottója a fenti varázsige. Ezek után kitalálod, milyen alakú a Szelidi-tó? Ha még mindig nem, fuss arra holnapután, s nézd meg magad!

2012-08-09

Még két nap a 3. ActiveO2 Velencei Tóúszásig!

Már csak kettőt kell aludni a 3. ActiveO2 Velencei Tóúszásig és az ActiveO2 Túra Triatlonig, de át ne aludd az utolsó pillanatokat az előnevezés lejártáig, hogy biztosan a tiéd lehessen az egyedi, emblémázott póló, ami minden előnevezett úszónknak és túratriatlonistánknak jár!

2012-08-09

BSI Olimpiai Játék-7. nap

Ma négy számban rendeznek döntőket: férfiaknak hármasugrásban, 800 méteren és 200 méteren kell megmutatniuk, hogy mire képesek, míg a hölgyeknél gerelyhajításban avatnak majd olimpiai bajnokot.

2012-08-09

BSI Olimpiai Játék-6. nap eredmény

A BSI olimpiai játék hatodik napi kérdésének helyes megfejtése:

2012-08-09

Hányféle Népliget-kör létezik?

Tudni szeretnéd, pontosan hányféleképp futhatsz a Népligetben? Számold meg! Milyen hosszú a Rákos-patak partján a bringaút? Fusd végig! Vagy... keresd BSI Futónagyköveteinket, ők már rutinosan kanyarognak az utakon, lépik ki a távolságot hétről hétre többedmagukkal. És egyre többedmagukkal!

2012-08-08

Akár még nyakban is lehet futni - VIDEÓ

Szeptember 9-én, a 27. Nike Budapest Félmaraton napján a családról, az örömről szól az esemény társrendezvénye, a Nike Ligetkör.

2012-08-08

A vadonatúj Volvo V40 - Rajtra készen

A vadonatúj Volvo V40 igazodik az igényeidhez. Éppen ezért soha nem átlagos, mindig rajtra kész és bárhol valódi élmény vezetni.

2012-08-08

BSI Olimpiai Játék-6. nap

Ma négy olimpiai bajnokot avat a sportok királynője. 110 méteres gátfutásban tartanak döntőt valamint a hölgyek távolugrásban, 400 méteres gátfutásban és 200 méteres síkfutásban mérik össze erejüket.

2012-08-08

BSI Olimpiai Játék-5. nap eredmény

A BSI olimpiai játék ötödik napi kérdésének helyes megfejtése:

2012-08-08

Atlétika-4-5. napi eredmények

Augusztus 6-án az atlétikai versenyek 4. napján 5 számban tartottak döntőket,tegnap pedig négy olimpiai bajnokot avattak az atlétika pályán.

2012-08-07

3. ActiveO2 Velencei Tóúszás. Ez azért más. - VIDEÓ

Lakhatsz akár ott, lógathatod a lábad a tóba nap mint nap, a 3. ActiveO2 Velencei Tóúszás mindenképp más, mint egy megszokott strandolás!

2012-08-07

már csak kettő

hónap, és Péter Attilától azt hallhatod: 3, 2, 1, Rajt!
Készen állsz?

2012-08-07

Neked nyolc? Akkor futás!

Egy kellemes, szellemes futásra invitálnak mindenkit a pécsi BSI Futónagykövetek holnap, vagyis 8. hónap 8-án, 8 óra után 8 perccel. Az útvonal formáját ezek után könnyen meg lehet tippelni, de annyi segítséget azért biztosan megadhatunk, hogy semmiképpen nem vonós négyes alakú lesz.

2012-08-07

Szerezd meg a Nike+ Run Club "Fuss Budapest 2012" hivatalos pólóját a 27. Nike Budapest Félmaratonra!

Három lépéssel elérheted, hogy a 27. Nike Budapest Félmaratonon egy egészen egyedi NIKE technikai futópólóban teljesíthesd a távot. Csak be kell nevezned egyéniben, párosban vagy trióban, s ha elég gyors voltál, már a tiéd is a Nike+ Run Club "Fuss Budapest 2012" hivatalos pólója.

2012-08-07

Nike LunarEclipse+ cipők kedvezménnyel!

Tavaly lemaradtál? Ne hagyd ki most!
A Nike LunarEclipse+ cipők a 27. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton alkalmából jelentős árkedvezménnyel vásárolhatók meg a Spuri Futóboltokban.

2012-08-07

Nézd meg, merre túrázol a hétvégén!

Felkerült a honlapra a hétvégi ACTIVEO2 TÚRA TRIATLON részletes itinere és kinyomtatható térképe.

2012-11-17

Recepciós/dokumentációs/titkársági munkatársat keresünk!

Egy vidám és fiatal csapatra vágysz, ahol értékelik az önállóságodat és a precíz munkavégzésedet? Csatlakozz hozzánk!

2012-08-07

ActiveO2 - az oxigén erejével!

Légy Te is részese a 3. ActiveO2 Velencei Tóúszásnak (2012. augusztus 11.), ahol alkalmad nyílik megkóstolni az ActiveO2 Fitness ízesített ásványvizet, ráadásul megnyerheted a fantasztikus Corratec C-29 Cross Two Gent Mountainbike-ot.

2012-08-07

BSI Olimpiai Játék-5. nap

A mai nap során 5 számban hirdetnek majd olimpiai bajnokokat: férfi magasugrásban, férfi diszkoszvetésben, női 100 méteres gátfutásban és férfi 1500 méteres síkfutásban.
Mai kérdésünk:

2012-08-07

BSI Olimpiai Játék-4. nap eredmény

A BSI olimpiai játék negyedik napi kérdésének helyes megfejtése:

2012-08-06

Atlétika-3. napi eredmények

A nőknél maratonon, hármasugrásban, 400 síkon, a férfiaknál 3000 akadályon és kalapácsvetésben avattak olimpiai bajnokokat tegnap. Rövid beszámoló, magyar himnusz.

2012-08-06

BSI Olimpiai Játék-4. nap

A mai nap során 5 számban hirdetnek majd olimpiai bajnokokat: női rúdugrásban, női súlylökésben, férfi 400 méteres gátfutásban, női 3000 méteres akadályfutásban, és férfi 400 méteres síkfutásban.

2012-08-06

BSI Olimpiai Játék-3. nap eredmény

A BSI olimpiai játék harmadik napi kérdésének helyes megfejtése:

2012-08-05

Maratoni tippverseny eredmény-női

Véget ért a nők maratoni versenye, a győztes Gelana Tiki (Etiópia) 2:23:07-es idővel, új olimpiai csúccsal.

2012-08-05

Atlétika-2. napi eredmények

Szuper Szombat a briteknél. Jessica Ennis, Greg Rutherford és Mo Farah is olimpiai bajnok lett!

2012-08-05

BSI Olimpiai Játék-3. nap

Az atlétikai versenyek 3. napján délelőtt a nők maratoni futásáé a főszerep.

2012-08-05

BSI Olimpiai Játék-2. nap eredmény

A BSI olimpiai játék második napi kérdésének helyes megfejtése:

2012-08-04

Atlétika-1. napi eredmények

Négy magyar versenyző szerepelt az első napon.

2012-08-03

Hegyi futóverseny az Írottkőn

A verseny útvonala a Kőszegi hegység több szép kirándulóhelyét érinti. A Szabó hegyi síháztól indul, felvezet a Szent Vid kápolnához, majd le a Pogány - és Meszes völgybe.

2012-08-04

BSI Olimpiai Játék-2. nap

A mai nap során 5 számban hirdetnek majd olimpiai bajnokot.
A férfiak 20 kilométeres gyaloglásban, távolugrásban, valamint 10.000 méteren állnak rajthoz, a hölgyek pedig diszkoszvetésben és 100 méteres síkfutásban döntőznek.

2012-08-04

BSI Olimpiai Játék-1. nap eredmény

A BSI olimpiai játék első napi kérdésének helyes megfejtése:

2012-08-03

Spuri Futóbolt - Itt a Nike 2012-es Londoni Olimpiai játékokra készített LunarGlide4+ férfi futócipője is!

Tökéletes illeszkedés. Kompromisszumok nélküli tartás.
A NIKE a férfiakról sem feledkezett meg az Olimpia kapcsán és előrukkolt a LunarGlide+4 -es férfi futócipővel. A megújult dinamikus Flywire technológiáról bővebben ITT olvashattok.


2012-08-03

Tápiógyörgye új BSI Futónagykövete: Molnár Zsolt

Ha verseny volna, most drukkolnánk, hogy Pest-megye beerősít, így viszont pusztán csak örülünk annak, hogy immár Tápiógyörgyén is várja egyik legújabb futónagykövetünk a közös futásokra az érdeklődőket, még hozzá heti két alkalommal.

2012-08-03

Ajándék kilométerek másként: még egy hétig Smart Sport a gyermekekért!

Eddig 1361300 forintot gyűjtött a 'BSI Mozogj Velünk' csapata a magyar gyermeksport számára felajánlott 100 millió forint összértékű Samsung SMART termék adományozásához, de lesz ez még több is, sőt! Főleg, ha csatlakozol hozzánk a Facebookon, s te is segítesz a csapatunknak, hogy mi legyünk azok, akik augusztus 11-éig a legtöbb kilométert gyűjtik össze.

2012-08-03

Tippelj a győztes maratoni időkre!

Ne feledd, a női eredmény tippversenyének határideje augusztus 5. 10:59!

2012-08-03

Most aktuális igazán: félmaraton, maraton ajándékba!

Nem karácsony jön, még csak nem is a Mikulás. Viszont egy hónap múlva itt a 27. Nike Budapest Félmaraton, s négy hétre rá pedig a 27. Spar Budapest Nemzetközi Maraton, ideje hát, hogy akcióba lépj! Nekünk ugyanis van egy szuper ajándékötletünk...

2012-08-03

BSI Olimpiai Játék

Az atlétikai versenyek kezdetével mi is megkezdjük olimpiai játékunkat.
Az első napon két számban rendeznek döntőt, 20:30-kor a a férfi súlylökők küzdenek meg az aranyért, 21.25-kor pedig a női 10.000 méteren állnak rajthoz az olimpiai elsőségért.

2012-08-03

AciveO2 játék indul hamarosan

ActiveO2 játék indul hamarosan, figyeljétek híreinket a részletekkel!

2012-08-02

Holnap kezdődnek az atlétikai számok

Végre, végre, végre! Holnap megérkezik a sportok királynője is az olimpiára!

2012-08-02

Augusztus 2-án Sportos Csütörtök!

Ma ismét közel 100 helyen tartanak ingyenes edzéseket országszerte a Médiaunió Alapítvány "A sport mindenkié!" kampányához csatlakozó sportegyesületek és edzők, s immár 30 féle sportágat lehet kipróbálni ingyenesen.

2012-08-02

Fontos információk a 3. ACTIVE O2 VELENCEI TÓÚSZÁS és Túra Triatlon nevezői számára

Érdemes időben nevezni a 3. ACTIVE O2 VELENCEI TÓÚSZÁS és a Túra Triatlon távjaira az esemény zökkenőmentes lebonyolítása végett, elsősorban, hogy elkerüljük a tömeg miatti fennakadásokat - de más okból sem célszerű az utolsó percekre hagyni a nevezést.

2012-08-01

Egyesben, kettesben, hármasban a Velencei tavon - VIDEÓ

A Velencei tó nem egy kifejezett medence, aki a feszített víztükörhöz szokott, óvatosabban merészkedik bele. S ha egyedül nem akaródzik, hát ott vannak a barátok, családtagok. Ki hogyan tervezi végigcsinálni a 3. ActiveO2 Velencei Tóúszást?

2012-08-01

Új BSI Futónagykövetek a Balaton környékén!

BSI Futónagyköveteink lassan elkezdték meghóditani a Balatonkörnyéki futóterepeket, hiszen Czafit Zsuzsanna Veszprémben, néhány tíz kilométerrel arrébb pedig Radóné Karácsonyi Enikő Vonyarcvashegyen kezdte meg nagyköveti küldetését.

2012-08-01

Ingyen strandbelépő a 3. ACTIVE O2 VELENCEI TÓÚSZÁS nevezőinek

A különböző távok teljesítésén túl egy kis strandolásért is érdemes nevezni a 3. ACTIVE O2 Velencei Tóúszásra, mert a nevezők aznap ingyen strandbelépőt kapnak.

2012-08-01

A Nike a 2012-es Londoni Olimpiai játékokra előrukkolt a LunarGlide4+ futócipővel!

TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS. KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI TARTÁS. LunarGlide+4
A megújult dinamikus Flywire technológia szálai körbeölelik a lábfejet, így tökéletes illeszkedést nyújtanak, miközben követik viselőjük minden mozdulatát. Ezáltal a Nike LunarGlide+4 futócipő kiemelkedő stabilitást biztosít a futáshoz.

2012-08-01

Legyen saját chiped az őszi BSI eseményekre!

Rendszeresen rajthoz állsz chipes időmérésű versenyeken? Akkor megéri beszerezned egy saját ChampionChipet!

2012-08-01

HEGYIFUTÓ OB-T RENDEZTEK EGERBEN

Az egri IV. Hegyifutó Országos Bajnokságon Karlowits Juhász Tamás (Lőrinc 2000 SE) és Szederkényi Takács Andrea (Vasas MIFIN) szerezte meg a bajnoki címet.

2012-08-01

Futóverseny a sokorópátkai falunapon

2012. augusztus 11-én 9:30-tól
távok: 4 és 8 km, gyerekfutam 500 m

fb share