Dávid futása - Hőkamera, iramváltás, inspiráció

A csapat ismét orvosnál járt, mivel többeknek vannak fájdalmai - hőkamerás vizsgálaton voltak. Ezután iramváltásos edzés következett, ami a hőségben mindenkit megviselt. Majd megismerkedtek egy olyan kerekesszékes futóval, aki mindannyiukat inspirálta. A folytatást ma 20:25-kor láthatod a DIGI Sporton!

A hőkamerás vizsgálat megmutatja az ember testében rejlő gócpontokat. Dávidnál a térdfájást, Enikő gyulladást a lábszárában, Pistatánál epekövet, Bencénél májnagyobbodást mutatott, míg Zitának alapvetően kutya baja. Judit megegyezett Enikővel, hogy egy szakemberrel is megnézeti a lábát.

Get Adobe Flash player A teljes videót itt tudod megnézni.

Enikő nehezen viselte, hogy nem vehetett részt az iramváltásos futóedzésen, amit a többiek teljesítettek. A tűző nap nem könnyítette meg a dolgukat, Zita egyszer le is ült az árnyékba közben, majd bogár ment a szemébe, a fiúk pedig a lányokkal locsoltatták magukat a végén.

Hogy a csapat erőt meríthessen a következő időszak kemény edzéseire, Judit bemutatta nekik Lacit, a kerekesszékes futót, aki évi 5 maratont teljesít 1995 óta. A fiúk egy közös edzés keretében jó tanácsokat kaptak tőle az októberi 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonra®. Bence nem bírt magával, és versenyre hívta ellenük Lacit.

A DIGI Sport televízióban a mai, szeptember 12-i adásban 20:25-től megnézheted, hogy sikerült a műsor indulásától kezdve tervbe vett közösségi nap, ahol bárki kipróbálhatta, miként edz, miként készül Dávid és csapata a maratoni táv lefutására. Eljött hát ez a nap is, egy kellemesen meleg, már-már forró szombat délután.
Egy budai sportpálya adott otthont a színes programoknak és a kőkemény edzésnek. Bárki beállhatott Varró Gyula aerobikórájára, Enikő pilates bemutatójára, egy futóversenyre, egy laza focira, mindezt ajándékokért és az élményért! De vehetjük úgy is, hogy ez csak egy bemelegítő volt a másnapi 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton lefutásához...



fb share