Dávid futása - Közösségi nap edzésekkel és versenyekkel

Szántó Dávid és csapata június óta rendületlenül készül a 26. Spar Budapest Nemzetközi Maratonra. Nemrég egy olyan közösségi napra került sor, ahol bárki együtt edzhetett velük - volt aerobic, erőnléti edzés és futóverseny a múlt heti adásban. A folytatást ma 20:00-kor láthatod a DIGI Sporton!

Szántó Dávid egy fogadalom miatt vállalkozott arra, hogy október 2-án lefutja a 26. Spar Budapest Nemzetközi Maratont. A felkészüléssel nem birkózott volna meg egyedül, ezért választották ki azt a négy szerencsést, aki a mai napig is támogatja Dávidot célja elérésében. A nagy megmérettetésre azonban megkezdődött a visszaszámlálás!

Az önbizalom és hangulatfokozás érdekében ezúttal egy olyan közösségi napra került sor, ahol bárki együtt edzhetett a sportriporterrel és csapatával. A színes programoknak és a kőkemény edzéseknek egy budai sportpálya adott otthont, ahol a résztvevők együtt aerobikozhattak Zitával, vagy Enikő pilates óráján mozgathatták meg magukat.

De a fiúk sem tétlenkedtek: Pistata az erőnléti edzésben segédkezett a kétszeres olimpikon Zala Györgynek, ahol egy speciális zsákkal, a sparrow bag-gel végeztek különböző gyakorlatokat. Bence focitehetségét csillogtatta meg, Dávid pedig a futóversenyek alkalmával bizonyította, hogy megérte ennyit fáradozni.

Get Adobe Flash player A teljes videót itt tudod megnézni.

A DIGI Sport televízióban a mai, szeptember 19-i adásban 20:00-tól megismerheted a szereplők reményeit, félelmeit és esélyeit a maratonnal kapcsolatban, de sajnos előfordulhat, hogy az eddigi sérülések valakinek a felkészülés végét jelentik...



fb share