A Mozgás Éjszakája Budapesten!

2014. június 28-án vár az első éjszakai mozgásfesztivál a Hősök terén és a Városligetben. Fuss a csillagokkal Budapest legszebb utcáin a 3, 6,5 vagy 10 kilométeres távokon! Utána pedig próbáld ki magad a többi sportágban is!

Egy éjszaka, amikor 10+1 különböző sportágban próbálhatod ki magad. Gyere egyedül, barátokkal vagy a családoddal. Hozd ki a munkatársakat, körözd le a főnököt, mozogj a holdfényben a csoporttársakkal!

Például futottál már csillagfényben Pest legszebb utcáin? Ezen az éjszakán csak a futóké lesz az Andrássy út. A futás rajthelyszíne és időpontja: Kós Károly sétány, 23:30 - 01:00. A távok 3 - 6,5 - 10 km. Ha biztos helyet szeretnél a startnál, most rajtolj rá a lehetőségre és regisztrálj! Mivel a Mozgás Éjszakája nem a versenyzésről, hanem a mozgás öröméről szól, ezért nem kell a különböző távokra külön regisztrálnod, ráérsz a starthelyen eldönteni, hogy melyiket teljesíted.

És nem csak futás... Vár még a bringatúra, a zumba és a salsa buli, a ping-pong, a tollaslabda, a nordic walking, a szabadtéri fitneszpark, az úszás és a sárkányhajók. A rendezvény ingyenes és mindenki előtt nyitva áll.

>>> Regisztrálj most a programokra, hogy biztos legyen a helyed, nézd meg a többi tudnivalót a honlapon!

fb share