MaratonMorzsák - Aszfaltozás? Ó, nem: szurkolás!

"OK, nézzük csak. Lesz ez a futóverseny októberben. Valami maraton..." - így indul neki a témának a honlap nyitólapja, ami csak azért jött létre, hogy végre olyanokat is bevonjon a maratonfutás bűvöletébe, akik ilyen vagy olyan okokból, de egy métert sem akarnak futni. Igen, őbelőlük válhatnak a szurkolók a 27. Spar Budapest Maratonon. S hogy hogyan, mivel, miért, miképpen, mennyire és mikor? Kiderül a honlapról. De nézzünk bele akkor, mi vár rád, ha rákattintasz a szurkoljvelunk.hu linkre!

Mindjárt itt van egy - vagyis azonnal két - fotópályázat, aminek során értékes BSI ajándékcsomagokra tehetsz szert, ezen kívül egy érdekes játék, melynek során csak ki kell tölteni egy kupont, felírni, te ki vagy, s ki az, akit buzdítasz, aztán csak várni, hátha téged sorsol ki a szerencsét hozó kéz. És máris gazdagabb vagy egy wellness hétvégével, az általad preferált futó pedig egy évnyi ingyen nevezési lehetőséggel a BSI versenyein. Már megéri idekattintani, nem?

Aztán a lényeg: szurkolj velünk! Ennek hogyanjához és mikéntjéhez külön menüben találhatsz mindenféle érdekes és hasznos információt, emellett pedig interjúk, videók tarkítják a honlapot. Nos? Kattintasz? Szurkolsz?

szurkoljvelunk.hu



fb share