MaratonMorzsák - Ironman Afterparty a maratonon

A nagyatádi egyéni finisherek speciális 50%-os díjkedvezményért nevezhettek, nevezhetnek a maratoni vagy a 30 kilométeres távra. Tavaly 179 ironman fogadta el a meghívást, idén eddig majdnem 150 idei nagyatádi finisher nevezett. Tavaly külön standot kapott a nagyatádi verseny, ott volt Herr Gyula és csapata mindenféle relikviákkal, filmmel - hatalmas nyüzsgés volt az Ironman standon. Idén is kint lesznek hasonló körítéssel.

A nagyatádi célbaérkezőknek most "csak" maratont kell futni, de mindezeken túl még remek alkalom az esemény arra, hogy a többi ironman-nel végre ne csak a tóban, vagy a pályán futva, kerékpározva találkozzanak, hanem végre maradjon egy kis idő arra is, hogy felidézzék a nyári megpróbáltatásokat és a célbaérés örömét.

Péter Attila, a 27. Spar Budapest Maraton és a nagyatádi Ironman verseny hangja így invitálja őket: "Ti, akik már bizonyítottatok, újra megfelelő kihívásra számíthattok Magyarország legnépszerűbb futóversenyén. Gyertek el, szeretnélek benneteket látni és kiváló teljesítményeteket világgá kürtölni a futók között. Mutassátok meg az új finisher pólót, találkozzatok a nagyatádi szervezőkkel és egymással.Tudom, hogy boldogság lesz számotokra a célbaérkezés! Szeretettel várlak benneteket!"



fb share